Οι συμπαγείς explosionproof ηλεκτρικοί ενεργοποιητές DCL κερδίζουν τα πιστοποιητικά ATEX/IECEx

November 9, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι συμπαγείς explosionproof ηλεκτρικοί ενεργοποιητές DCL κερδίζουν τα πιστοποιητικά ATEX/IECEx

DCL, ένας κατασκευαστής των συμπαγών ηλεκτρικών ενεργοποιητών βαλβίδων, έχει κερδίσει πρόσφατα τα πιστοποιητικά ATEX/IECEx για τους DCL-πρώην explosionproof ηλεκτρικούς ενεργοποιητές σειράς του, που εκδίδονται από SGS Fimko Oy και Baseefa αντίστοιχα. Όλα τα μεγέθη από 30Nm στη ροπή παραγωγής 600Nm είναι πιστοποιημένα πρώην DB χ IIC T4 ΜΒ και πρώην φυματίωση IIIC T135℃ DB χ (Tamb: -20℃) στους βαθμούς 55℃ που χρησιμοποιούνται και για τα εύφλεκτα περιβάλλοντα αερίου και σκόνης.

«Με όλο και περισσότερους εξοπλισμούς αυτοματοποίησης που χρησιμοποιούνται στις επικίνδυνες περιοχές, η ζήτηση για τους explosionproof ενεργοποιητές αυξάνει επίσης» εν λόγω LIU Yubo, αντιπρόεδρος DCL. «Να πάρει τα πιστοποιητικά ATEX/IECEx θα βοηθήσει τους συνεργάτες για να εισαγάγει περισσότερους τομείς βιομηχανίας στην Ευρώπη με τη ταχεία ανάπτυξη, όπως ο ενεργειακός τομέας υδρογόνου, ο τομέας μπαταριών λίθιου και ο τομέας αιολικής ενέργειας κ.λπ.».